Avgjorde derbyt – med zorro-mål

Det var vid läge 3–3 och förlängning som SSK:s Egor Polin åkte bakom målet – och fick en idé. Forwarden lirkade upp pucken på bladet – och kastade in en zorro bakom Viktor Andrén. Ett mål som innebar 4–3 och två poäng för hemmalaget SSK. – Jag gjorde det som junior någon gång, säger zorro-hjälten Egor Polin i TV4 Play. – Det är en grej man övar på lite då och då. – Jag vet inte vad pojken håller på med om jag ska vara ärlig, säger hans lagkamrat Hampus Harlestam. ”Ger dem en biljett in i matchen” Innan det var det en svängig match där Djurgården inledde starkast och gick av den första perioden med 2–0 efter två snygga mål från Hampus Larsson och Victor Eklund. Men i den andra perioden började Djurgården ta onödiga utvisningar och tappade överläget. Colby Sissons gjorde visserligen 3–2 men SSK lyckades tvinga fram övertid genom Albert Wikman innan Polin zorrade in avgörandet. – Vi ger dem en biljett in i matchen med våra utvisningar, säger Dif-tränaren Robert Kimby. Södertälje ligger fortsatt tvåa i tabellen bakom Björklöven, medan Djurgården tappar en placering och är femma. Se samtliga matcher från hockeyallsvenskan på TV4 Play