Guardiolas hyllning: "Han är säsongens spelare"

Inte Erling Braut Haaland, inte Kevin De Bruyne, inte Rodri. Denna säsong har det varit Phil Foden som glänst starkast i stjärngänget Manchester City. – Ingen har varit lika avgörande som han, säger tränaren Pep Guardiola.

Isak målskytt igen – skuggar Haaland

Bortamatchen mot Burnley var redan så gott som avgjord när domaren, vid ställningen 3–0 till Newcastle i den 52:a minuten, pekade på straffpunkten. Alexander Isak klev fram men fick se sin straff räddas av Arijanet Muric. Blott tre minuter senare kom revanschen. Isak frispelades i straffområdet av Jacob Murphy och var klinisk i sitt avslut från nära håll. Fullträffen var den svenske landslagsanfallarens 20:e mål i Premier League den här säsongen. I och med det ligger han delad tvåa i skytteligan, tillsammans med Chelseas Cole Palmer. Bara Manchester Citys Erling Braut Haaland har gjort fler mål (21). 24-årige Isak har sedan tidigare gått förbi Zlatan Ibrahimovic som den svensk som har gjort flest mål under en Premier League-säsong. Ibrahimovic gjorde 17 mål för Manchester United säsongen 2016–17. Newcastle vann matchen mot Burnley med 4–1. Isak blev utbytt i den 77:e minuten och lagkamraten Emil Krafth spelade hela matchen. Hjalmar Ekdal blev inbytt till den andra halvleken för Burnley.

Erling Braut Haaland på YouTube

100 "He's Not Human" Moments By Erling Haaland

7X Football på YouTube

Erling Braut Haaland Scores At Age 13!

Erling Braut Haaland playing a local cup game for Bryne FK at age 13.

theinstigation på YouTube

Erling Haaland Impossible Goals

Erling Haaland Mind-blowing Goals That Shocked Everyone Turn Notifications on and you will never miss a video again ✓Stay ...

Ronnie7M på YouTube

ALL 52 ERLING HAALAND GOALS! Man City Season 2022/23 | Every Goal

Watch every one of Erling Haaland's 52 Goals for Manchester City in his debut season. A season in which he won multiple ...

Man City på YouTube

Erling Haaland - Full Season Show - 2024ᴴᴰ

Brazil Scout på YouTube

Erling Braut Haaland i poddar

Så blev Erling Braut Haaland ett fotbollsfenomen

En norsk anfallare har tagit fotbollsvärlden med storm. Erling Braut Haaland har öst in mål, oavsett om det så har varit i Manchester City, Premier League, Champions League eller i det norska landslaget. Vad är hemligheten bakom succén? Och hur långt kan det bära? Gäst: Simon Norberg Programledare: Makoto Asahara