Lindberg avgjorde drama: "För ovanlighetens skull..."

TV: SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN PÅ TV4 PLAY. Skellefteå tog ledningen i den första perioden när Rickard Hugg tog hand om en retur och rakade in 1-0 för Skellefteå. Även om Skellefteå klev upp i en 2-0-ledning i den andra perioden så drabbades av en smäll när Andreas Johnson lämnade bänken i smärtor efter att han brakat in i sargkanten med armen först. Robert Ohlsson gav beskedet inför tredje perioden att Andreas Johnson hade spelat klart för den här matchen. Och i den tredje perioden hämtade Frölunda upp till 2-0 till 2-2 efter två blixtsnabba mål. Malte Strömwall satte dit 2-1 och blott 94 sekunder senare var det kvitterat genom Jere Innala. Jere Innalas backhand blev sista målet efter 60 minuter och matchen gick till förlängning. Väl där dröjde det bara knappa sju minuter innan Oscar Lindberg klev fram och avgjorde matchen. – En turnover för ovanlighetens skull och vi tar vara på den så den sitter bra. Det kommer bli samma hockey i Göteborg så det gäller att hitta vägar, sade matchhjälten Lindberg till TV4 efter matchen.