Tensta

Tensta är en stadsdel i nordvästra Stockholm. Det är en mångkulturell förort med en blandning av bostäder, skolor, parker och kulturinstitutioner. Tensta är också känt för sin moderna arkitektur och har bland annat ett berömt konstgalleri, Tensta konsthall, som visar samtida konst och arrangerar olika evenemang och utställningar. Stadsdelen har en aktiv lokalbefolkning och olika organisationer som arbetar för att främja integration, kultur och samhällsutveckling i området.

Denna text har genererats automatiskt

Handgranat kastades in i hus: "Jag kände hur lägenheten skakade"

Handgranat kastades in i hus: "Jag kände hur lägenheten skakade"

Polisen larmades klockan 01.20 natten mot torsdag om en explosion vid ett flerfamiljshus i Tensta i Stockholm. – Någonting har exploderat och förstört en port, i samband med det har sprinklersystemet också dragit igång, säger Mats Eriksson, presstalesperson på polisen. Fastighetsägaren uppger dock att något sprinklersystem inte gått igång, utan att ett element skadats. Enligt TT ska explosionen ska ha orsakats av en handgranat. –Den ska ha kastats in på bottenvåningen, säger Kurt Holm på räddningstjänsten. Lägenheten skadade 20-åriga Olof satt vid sin dator och befann sig bara runt 10 meter från porten när explosionen inträffade. – Jag kände hur lägenheten skakade, visste inte riktigt vad som hände. Man första instinkt var att ringa min mamma, säger Olof. Han tittade försiktigt ut genom fönstret innan han ringde polisen. Då var de redan runt hörnet. Det tog en stund innan det sjönk inför Olof vad som faktiskt hade hänt, och att det inträffade i hans port. – Men det första jag tänkte var att det måste varit en explosion, säger Olof. Två personer gripna Under morgonen meddelade polisen att två personer gripits efter explosionen. Vad motivet bakom sprängningen var är oklart i nuläget. – De grannar jag träffar är så otroligt trevliga, de hälsar och är trevliga människor. Jag kan inte förstå varför man skulle gå på någon av dem, säger Olof. Han beskriver hur han är lite omskakad efter händelsen och att rutinerna inte riktigt sitter som de ska idag. – Men det är bara fortsätta försöka ta sig igenom dagen, säger Olof.

Hoppas bromsa åldrande – med körsång: "Är glad i flera timmar"

Hoppas bromsa åldrande – med körsång: "Är glad i flera timmar"

Forskare från Linnéuniversitet har satt ihop en kör med 40 medlemmar mellan 65 och 75. Mari Källman i Tensta är en av dem. Hon lever ett aktivt liv och är god man, nämndeman, serverar kyrkkaffe och är frivillig i olika föreningar. – Det gäller att hålla sig pigg i huvudet och så frisk som möjligt. Försöksperson: ”Sjunga är väldigt roligt” Mari Källman tvekade aldrig när hon fick frågan om att vara med i kören. – Sjunga är väldigt roligt och du tränar många saker på en gång. Du måste lyssna, komma ihåg texter och melodier, du måste orka stå och sjunga så det är också konditionsträning, säger Mari Källman.

Laszlo Harmat, docent i musikpsykologi, som leder projektet bekräftar det. – Körsång är både fysiskt, psykiskt och kognitivt och vi hoppas kunna både förbättra minnet och motverka demens med den här körinterventionen. ”Hoppas se förändringar i hjärnan” Försöket började med att deltagarnas hjärnor avbildades i en MR-kamera och minnet testades. De fick då inte ha sjungit i kör de senaste tio åren. Efter en period på tio månader med körrepetitioner en gång i veckan ska deltagarna in i MR-kameran igen i början på sommaren. – Vi hoppas då kunna se strukturella förändringar i hjärnan och att dess funktion är bättre, säger Laszlo Harmat. Forskarna hoppas på mer pengar Forskarna hoppa på mer pengar så att kören kan fortsätta med en professionell körledare. Men även om anslagen tar slut lovar de att kören ska få fortsätta. Den fyller en viktig social funktion. – Om de vill fortsätta sjunga tillsammans så löser vi det, säger Laszlo Harmat. Mari Källman har en förträff med andra kördeltagare några timmar innan varje repetition för att fika och prata. Något de inte hinner med under repetitionerna. Om inte forskningsprojektets kör fortsätter tänker hon börja i någon annan framöver.

– Absolut. Att sjunga i kör innebär ju att man gör något gemensamt som blir ännu bättre tillsammans. Det är något väldigt speciellt.

Skottlossning i frisörsalong i Tensta

Skottlossning i frisörsalong i Tensta

Polisen fick in larm om en skottlossning i Tensta vid 19.34 på onsdagskvällen. Flera personer ska ha befunnit sig i en lokal som det har avlossats skott i. – I nuläget går vi inte ut med vilken typ av lokal det är, säger Stockholmspolisens presstalesperson Nadya Norton. Enligt uppgifter till TV4 Nyheterna rör det sig om en frisörsalong i Tensta centrum. Ingen person uppges ha skadats fysiskt vid händelsen. Polisen vill inte kommentera hur många som har befunnit sig i lokalen. – Vi har spärrat av platsen och söker efter gärningsmän, säger presstalesperson Nadya Norton. Ingen person har gripits och en förundersökning om försök till mord är inledd.

Libaans son blev ett av gängvåldets oskyldiga offer

Libaans son blev ett av gängvåldets oskyldiga offer

Den 29 december 2020 blev Libaan Warsames son Hanad skjuten till döds. Hanad, som bara var 19 år gammal, befann sig i Tensta centrum den kvällen och skulle äta med sina vänner. Han befann sig på fel plats vid fel tidpunkt, och blev en i raden av gängvåldets oskyldiga offer. För pappa Libaan innebar sonens död en stor chock och ett trauma som vände livet upp och ner. –Jag satt i vardagsrummet med lite arbetsuppgifter när jag hör sirenerna, tänker ”herregud har det hänt någonting?” och går till ytterdörren. Jag öppnar och ser människor på väg mot centrum. Och av dem, en ung man, säger ”Libaan din son kan vara skjuten”. Det är någonting som ingen förälder vill höra. Libaan beskriver hur han försökte ringa Hanad som inte svarade, samtidigt som han försökte få på sig ytterkläderna. Han skyndade sedan in till Tensta centrum för att ta reda på vad som hänt. Men polisen hade spärrat av området. På marken låg tre pojkar som träffats av kulorna. Samtidigt fortsatte Libaan att ringa Hanad, om och om igen på telefonen. Men det kom inget svar. –Jag kunde inte få överblick, jag kunde inte se om det var min son som låg där. Stod i kylan utanför Karolinska Libaan och hans familj blev hänvisade till Karolinska sjukhuset dit de tre pojkarna förts. Men på grund av pandemins restriktioner släpptes inga anhöriga in. De fick vänta ute i kylan hela natten. –Vid klockan 04 kom det två poliser som visade oss en bild, de undrande om det var vår son. Då fick vi det bekräftat. Så min värld rasade, en del av mig var borta. Och den känslan man får på en gång, tomheten och saknaden, den är så stor. Stöttar andra anhöriga År 2021 startade Libaan, tillsammans med andra drabbade föräldrar, den ideella föreningen Stoppa skjutningen. Föreningen samlar familjer som förlorat sina barn till våldsbrott och ger stöd till anhöriga, men driver också ett arbete som handlar om att utöva politiska påtryckningar för att stoppa våldet. –Människor sa till mig att, Libaan nu har du förlorat din son. Är det inte lika bra att flytta till ett lugnare område och slippa det här? Men valet från min sida blev att, jag ska inte fly någonstans. Jag ska inte flytta, utan jag stannar och kämpar för att hjälpa andra unga män och föräldrar och det beslutet står jag fast vid. Vi ska inte behöva fly utan vi behöver stanna och kämpa. Genom att organisera oss mot våldet och jobba tillsammans kan vi vända utvecklingen, menar Libaan. Trots att han själv förlorat ett barn har han inte givit upp. I stället är han hoppfull inför framtiden, säger han i Nyhetsmorgon. –Jag ser en ljus framtid. Vi måste göra det här tillsammans, och det går att vända utvecklingen. Men det kommer bli värre innan det kan bli bättre.

Tensta på YouTube

Jag besöker Tensta

Musik: Osläppt låt med L.T Trots det som hände i förra orten videon vill jag fortsätta med denna serie och den här gången besöker ...

Fabian GL på YouTube

Nattvandring i Tensta

Tensta https://instagram.com/trezx11?utm_medium=copy_link And the next video will be on English kinda gassed for the next one ...

Trez på YouTube

Tensta i poddar

195. All Time Best: Entreprenörskap inom musik - Adam "Tensta" Taal, Framåt

All Time Best - ett specialavsnitt & mest lyssnade! Grymt återsläpp med Adam Taal, även känd som Adam Tensta. Avsnittet(#110) har fått flest lyssningar hittills i Musikbranschpodden, och vi förstår varför… Utöver att ha vunnit en Grammis och varit på världsturné samt förband till Rihanna och Jay-Z, så driver Adam nu bland annat utbildningsprojektet ”Framåt” kring musikentreprenörskap. Under samtalet diskuterar vi allt från att förstå varför talang inte är allt och att "overnight success" kan vara positivt till att höra om den svenska hiphopscenen och kommande independentvåg. Adam delar även med sig av värdefulla tips och verktyg från sin egen karriär som artist och musikentreprenör, han berättar bland annat om så kallade RMH-metoden och varför artister bör våga vara extrema. Missa inte detta favoritavsnitt, lyssna nu!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

155: Det var Lena Andersson som var svartskallen i Tensta - Qaisar Mahmood

Navid pratar med författaren och debattören Qaisar Mahmood om den besvärliga mångfalden, hans resa genom Sverige på motorcykel och varför Lena Andersson var den som var svartskalle i Tensta när han växte upp.Qaisars böcker: Jakten på svenskhet och Den besvärliga mångfalden hittar du på www.adlibris.seFå avsnitten dagen innan och reklamfria samt få tillgång till exklusivt eftersnack med gästerna – stötta Hur kan vi? genom att bli Patreon med valfri summa per månad på www.patreon.com/hurkanvi. Gillar du det Hur kan vi? gör och vill stötta med en engångssumma så swisha till 123 124 77 33.Följ Hur kan vi? på sociala medier:Instagram: https://www.instagram.com/hurkanvi/​ YouTube: https://youtube.com/c/hurkanvi​ För att fortsätta samtalet, gå med i gruppen "Hur kan vi? - Eftersnack" på Facebook:https://www.facebook.com/groups/hurkanvi Alla avsnitt av podden och kontaktuppgifter hittar du på https://www.hurkanvi.se. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#09 Adam Tensta (Artist)

Få artister i Sverige har betytt så mycket för hiphopen som Adam Tensta. Han visade tidigt att det går att lyckas i en bransch som på förhand inte var för alla men som han idag sett till att ge andra en chans att nå rampljuset i. Hör honom berätta om hur allting började, om betydelsen hans mamma hade för honom och vad han har för projekt idag. Vad är coolt och inte, heter det ostbågar eller ostkrokar och hur kommer det sig att han lämnade TV4-studion mitt i sändning. Det bjuds på både det ena och det andra i dagens avsnitt som jag hoppas att ni ska få njuta av precis just NU. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

#47 – Adam Tensta & Icke-svart musik

Denna vecka tar vi avstamp i senaste vattendelaren på www nämligen Adam Tensta vs. TV4 vs. shitstormen som nu har blivit. Vi beklagar oss över hur n-ordsdebatten inte har rört sig en millimeter, snackar om företags tafatta tolkning av antirasism, Floyd Mayweather och ordet "horunge".I andra halvan snackar vi om vilken icke-svart musik vi lyssnar på och det blir en hel del otippade avslöjanden(!). Dessutom får vi gäst i studion och Jon börjar på en story om hans väns inblandning i human trafficking. Nått vi ska följa upp mer på. Stay tuned!Och tack för att ni laddar ner, prenumererar, delar och betygsätter oss på iTunes/PodcastAddict! Bless! Stötta oss på Patreon för regelbundna bonusavsnitt + mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Lyckat projekt för att stoppa inbrott i Tensta

Under april och maj i år samverkade Polisen med Stadsdelsförvaltningen och fastighetsägare i Tensta för att minska lägenhetsinbrotten i området. 

Skolan som nyckel till framtiden i Tensta – hur gör man?

Tensta gymnasium numer kallat Campus Tensta är blåklassade byggnader ritade av arkitekten Gösta Uddén. En blandning av modernism och traditionell asiatisk arkitektur i förorten Tensta norr om Stockholm.  Skolan invigdes 1984 men står tom sedan SISAB lade ned och sålde verksamheten 2019. Nu har Hemsö tagit över och nästa höst flyttar Järva gymnasium in i det som blivit Sveriges mest omtalade återbruks- och ombyggnadsprojekt inom samhällsfastigheter.  Idag hör vi Amir Sajadi från ⁠Järva gymnasium ⁠och Johan Einarsson från Hemsö berätta om sina visioner med gymnasiet och projektet och hur man går tillväga för att skapa en plattform för unga i förorten att via kunskap få en ljus framtid och jobb.

110. Entreprenörskap inom musik - Adam Tensta [Original]

Vunnit grammis, varit på världsturné och förband till Rihanna & Jay-z! Veckans grymma poddgäst är Adam Taal, känd under artistnamnet Adam Tensta. Nu driver han bland annat ungdomsprojekt kring musikentreprenörskap och ett studiokomplex samt utvecklar egna artistkarriären med namnbyte. Här snackar vi exempelvis om att talang inte är allt, varför overnight success är bra, dagens svenska hiphopscen, den kommande independentvågen, vad RMH-metoden innebär och varför artister ska våga vara extrema. Ett lärorikt samtal med riktigt bra tips, lyssna nu! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Cedwin Sandanam- Tensta Gospel Choir

Murre, Sam och Dina träffade i början av januari Cedwin på ett djupt och fantastiskt samtal.Cedwin är körledare för Tensta Gospel Choir och var absolut de längsta och naturliga vi haft på podden.Samtalet flöt mellan vägen till tron genom musiken och gemenskapen inom kören. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

7. Personen bakom Adam Tensta: Adam Taal

Adam Taal, mer känd under artistnamnet Adam Tensta, sätter sig ner i en timme i vår källare och delar med sig av sin resa från genombrottet med albumet "It's a Tensta thing" till vilka projekt han jobbar med idag. Det snackas musik, manlighet, NFTs och mycket mer. Och är detta slutet för Adam Tensta? Tune in! LÄNKAR Adam's instagram Personen Bakom's instagram

500 misstag och 3 saker rätt! – Adam Tensta

Nordmark får besök av rapparen och krönikören Adam Tensta!De pratar om att bli en bättre version av sig själv, att jojjoträna, sätta upp fönster utan hus, albumkoncept, gå i brorsans fotspår, 5% talang 95% hårt arbete, spela in i garderoben, 500 misstag och 3 saker rätt, mer profiler, fritt informationsflöde, sträva mot samma mål, förändring och att bolla idéer! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

169. Leda kör ideellt & kommersiellt - Cedwin Sandanam, Tensta Gospel Choir [Original]

Ledare för Sveriges mest kända gospelkör! Träffa fantastiska Cedwin Sandanam som i snart 20 år har varit konstnärlig ledare, dirigent och samordnare för Tensta Gospel Choir. Vi snackar bland annat om entreprenöriella skills och egenskaper, vad det är och hur du själv kan definiera det, men även ledarskap och att ge mer av sig själv för skapa och få förtroende. Vi börjar även definiera musikbranschen, är det ”kulturella yttringar som sätts i ekonomiska system”? är det två sammanflätade eller separata system? Vi snackar om musik i kommersiellt syfte gentemot kärleken till musiken, att välja (bort) projekt, och att få göra något man älskar. Trots att Cedwin inte är skolad inom musik så är han idag troligtvis den enda heltidsarbetande och egenförsörjda gospelkörledaren i Sverige, men han berättar samtidigt om sina tidigare komplex kring att exempelvis inte kunna läsa noter eller spela piano, och att leva med en slags imposter syndrome, för att slutligen se styrkan i att inte behöva kunna allt! Ett intressant samtal, lyssna nu! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

169. Leda kör ideellt & kommersiellt - Cedwin Sandanam, Tensta Gospel Choir [Kort]

Ledare för Sveriges mest kända gospelkör! Träffa fantastiska Cedwin Sandanam som i snart 20 år har varit konstnärlig ledare, dirigent och samordnare för Tensta Gospel Choir. Vi snackar bland annat om entreprenöriella skills och egenskaper, vad det är och hur du själv kan definiera det, men även ledarskap och att ge mer av sig själv för skapa och få förtroende. Vi börjar även definiera musikbranschen, är det ”kulturella yttringar som sätts i ekonomiska system”? är det två sammanflätade eller separata system? Vi snackar om musik i kommersiellt syfte gentemot kärleken till musiken, att välja (bort) projekt, och att få göra något man älskar. Trots att Cedwin inte är skolad inom musik så är han idag troligtvis den enda heltidsarbetande och egenförsörjda gospelkörledaren i Sverige, men han berättar samtidigt om sina tidigare komplex kring att exempelvis inte kunna läsa noter eller spela piano, och att leva med en slags imposter syndrome, för att slutligen se styrkan i att inte behöva kunna allt! Ett intressant samtal, lyssna nu! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Liberalen från Tensta - Blå Linjen #17

I det sjuttonde avsnittet gästar Joar Forssell, f.d. ordförande för LUF och numera riksdagsledamot för Liberalerna. De pratar om resan från Söder till Tensta till riksdagen, SCB:s senaste mätning och regeringsfrågan. Benjamin upprörs över LUF:s åsikter om miljöskatter och Joar ställs mot väggen.

2. Sabina Ddumba - Kärleken till Fisksätra, Uganda och Tensta Gospel

Lilla Namo’s Stad gör sitt första personporträtt i serien "Platserna som formar oss", och vem bättre att börja med än dagens gäst! Vi har landat i Stockholm och Fisksätra, eller Fiskis som det även kallas. En plats som betyder hem för sångerskan Sabina Ddumba. Hur påverkas vi av olika platser - i ung och i vuxen ålder? Vad gör dessa platser med vår identitet? Hur vet vi att nått är “hem”? Hur uppfattas vi av andra människor på olika platser? Har Namo myntat ett nytt ord och VARFÖR tycker Sabina och Namo att det är skönt att smälta in och se ut som alla andra? Vi reser mellan förorter i Stockholm från Fiskis till Tensta, vi pratar känslor om och upplevelser av Uganda, hur det känns/inte känns att vara svart beroende på vart man är, vi är på musikrelaterade visiter i Nigeria och USA och vi häpnas över vad människor har för tankar om andra människor (oss) som bor eller har bott i en förort. Det här avsnittet vill ni höra, för när våra röster möts skapas ASMR! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

110. Entreprenörskap inom musik - Adam Tensta [Kort]

Vunnit grammis, varit på världsturné och förband till Rihanna & Jay-z! Veckans grymma poddgäst är Adam Taal, känd under artistnamnet Adam Tensta. Nu driver han bland annat ungdomsprojekt kring musikentreprenörskap och ett studiokomplex samt utvecklar egna artistkarriären med namnbyte. Här snackar vi exempelvis om att talang inte är allt, varför overnight success är bra, dagens svenska hiphopscen, den kommande independentvågen, vad RMH-metoden innebär och varför artister ska våga vara extrema. Ett lärorikt samtal med riktigt bra tips, lyssna nu! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Avsnitt 9: Adam Taal, aka "Adam Tensta"

Årets sista avsnitt med Adam Taal aka Adam Tensta. En av Sveriges mest populära hip hop artister. Ett laidback samtal om hur vi på bästa sätt kan se till att framtidens artister får betalt för sitt hårda arbete. 

#40 Edu Orten Berättar After Talk - Glädje ft. Tenstaflickorna

Edu Orten är tillbaka efter en LÅNG paus med podcast avsnitten med konceptet ’’Edu Orten Berättar After Talk’’ Edu Orten Berättar After Talk är podcast avsnitt som släpps efter varje tema i Youtube videoserien ’’Edu Orten Berättar! 
I olika podcast avsnitt bjuder vi in människor som pratar kring de ämnen som vår Youtube videoserie nämnt!
 Denna gång har vi med oss inga andra än Sumaya och Ladan från Tenstaflickorna i vårt första After Talk avsnitt som handlar om Glädje!
 De pratar om vad de tyckte om videoseriens första tema, det deltagarna hade att säga om lycka samt vad deras egna definition av glädje är! Vi tackar dessa underbara tjejer och hela Tenstaflickorna för ett otroligt avsnitt, deras medverkan i podcast avsnittet men även i videoserien! Edu Orten Berättar videoserien, finns på Edu Ortens youtubekanal! (youtube.com/eduorten)

#41 Edu Orten Berättar After Talk - Saknad ft. Tenstaflickorna

Vi fortsätter med våra After Talk avsnitt, där vi i olika podcastavsnitt bjuder in människor som pratar kring de ämnen som vår Youtube videoserie (Edu Orten Berättar) nämnt! ⁣ Vi är tillbaka med favoriterna Sumaya & Ladan från Tenstaflickorna och denna gång pratar vi alla om temat ’’Saknad’’!⁣ Vad är saknad egentligen? Måste den känslan vara jobbig eller kan den även bra och motivera oss? Vet vi verkligen vad vi saknar, eller tar vi det föregivet? ⁣ Barndomen, högstadiet, familj och mycket mer pratas det om, vi tackar dessa underbara tjejer och hela Tenstaflickorna som vanligt för ett otroligt avsnitt! Missa även inte deras medverkan i videoserien!🤍⁣💕 ⁣ Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify, länk till avsnittet hittar ni i bio och som vanligt allt det senaste på vår hemsida www.eduorten.se!

Avsnitt 20 "Adam Tensta"

Avsnitt 20 av Ni e med oss har vi Adam Tensta som gäst. Vi pratar om hans karriär, om livet som pappa och hur han hinner med att göra musik samtidigt.Vi får också höra vad som hände när han åkte till USA och träffade Jimmy Iovine, chefen för skivbolaget Interscope och så berättar Adam Tensta varför han la på luren när 50 cent ringde honom. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

8: Tensta konsthall

I veckans avsnitt tar Stina och Lars Anders blå linjen till Tensta för att besöka konsthallen. Det blir avstamp för ett samtal om målgrupper, miljonprogram och vad som egentligen är samtidskonst. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Avsnitt 231: Från botten till toppen med ett 3-lärarsystem i Tensta

Den här veckan får vi besök från Enbacksskolan i Tensta, då försteläraren i elevinflytande Pavlina Spanos (som undervisar i svenska, sva, engelska och so) gästar oss. I avsnittet kommer ni att få ta del av hur ett samarbete i ett 3-lärarsystem, bestående av 3 lärare på två klasser gått från att inte fungera alls (på grund av personkemin och prestigen lärarna emellan) till att idag fungera väldigt bra. Hör om hur de lyckats arbeta tillsammans och se styrkorna hos varandra, hur det visat tillit och vågat släppa på prestigen. Pavlina kommer även att dela med sig av hur hon arbetar med positiv förstärkning i klassrummet, hur hon genom samtal lyckats få till ett starkt elevinflytande, pedagogiska par, hur hon skapat ett prestigelöst klimat i klassrummet där eleverna ber varandra om hjälp. Självklart kommer ni även att få höra om varför hon vann Berättarministeriets lärarpris Pennsvärdet 2018 och om hennes möte med utbildningsminister Anna Ekström.

315. Sommarspecial del 14: Hör reportageboken ”I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra” av Pontus Herin.

Ordinarie Ekonomistudion tar en paus i sommar och i stället bjuder vi på en nyinläsning av reportageboken ”I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra”. Boken handlar om hur författaren Pontus Herin, som är uppvuxen i Djursholm, flyttar med fru och barn till en lägenhet i Tensta.”I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra” är från 2012 och blev mycket uppmärksammad när den släpptes. Inläsare är Pontus Herin, ekonomijournalist och programledare på Di TV. Det här är del 14. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.